Google

2023/09/05

ER…VA 79 :: Experiència Alumnes curs “Tècniques i sistemes de control per a esdeveniments AV” (CIFO L’H) i Trobada post-Sónar

ER...VA 79 :: Experiència Alumnes curs "Tècniques i sistemes de control per a esdeveniments AV" (CIFO L'H) i Trobada post-Sónar from Telenoika on Vimeo.

EXPERIÈNCIA ALUMNES CIFO

Els alumnes del curs "Tècniques i sistemes de control per a esdeveniments audiovisuals" (CIFO l'Hospitalet, juny-juliol de 2023) duen a la pràctica algunes de les tècniques i projectes que han desenvolupat durant el curs (mapping, vj, dmx) i poden compartir stage amb Vjs i artistes visuals de renom procedents del Brasil, Hongria i Barcelona.

TROBADA POST-SÓNAR

Aprofitant la visita de Vjs i artistes al Sónar 2023, l'ERVA 79 es punt de trobada per prendre el pols a l'audiovisual i gaudir d'un live conjuntament amb els alumnes del curs de "Tècniques i sistemes AV" del Cifo.

Assisteixen:

VALENTINO KMENTT (Vj Misteria)

VJ I director del Festival Internacional de Videomapping ABSTRATA, Fortaleza (Brasil)

https://www.festivalabstrata.com/


FARKAS FÜLÖP

Vj, CEO i director creatiu a GLOWING BULBS, partners col·laboradors del Festival ZSOLNAY LIGHT FESTIVAL, Pécs (Hongria)

https://www.zsolnayfenyfesztival.hu/en

ODERVAL JÚNIOR

Promotor cultural i membre del col·lectiu NOITE DE CINEMA, que promou projeccions a l'aire lliure a diverses ciutats de l'Estat de Minas Gerais (Brasil)

https://www.noitedecinema.com.br/


BEATME LAB

Estudi multidisciplinar de creació artística audiovisual amb seu a Barcelona, munta i controla la instal·lació Laser de l'ERVA 79.

https://www.beatmelab.com/


VJ ELETROIMAN

Artista visual, fundador de l'estudi de videomapping DARKLIGHT STUDIO i del Festival VISUALBRASIL (Barcelona). És membre de TELENOIKA i professor del curs "Tècniques i Sistemes de Control per a Esdeveniments Audiovisuals"

https://telenoika.net/membre/vj-eletroiman/
https://darklight-studio.com/


VJ AGUSTO (alumne del curs)

VJ NICEVIEW (alumne del curs)


DJ ZOCROSFERA

Rafael Quirino, aka Dj Zocrosfera és membre actiu del col·lectiu brasiler BEAT SELECTER resident a Barcelona i membre fundador de la Gandaia, la festa de ritmes brasilers per excel·lència a Barcelona.

https://www.mixcloud.com/zocrulos/


DJ BLACK KISS

...

Data: 18/06/2023
Lloc: L'oculta BCN
Carrer de Vistalegre, 18, Baixos, Local 3
Raval– Barcelona

Nincsenek megjegyzések: