Google

2008/10/03

Resolume Avenue 3 Beta Now Available!


Tegnap megjelent a Resolume Avenue 3 Beta! A demónál nincs semmi korlátozás, csak a kimeneten jelenik meg időközönként a Resolume logó. Akit ez nem zavar, akár munkára is használhatja.

Download Link

Az első benyomásaim vegyesek. A koncepciót könnyű megérteni és azonosulni vele, egy "kezdőnek" is hamar hadrafogható, sok variációs lehetőséggel és pár új fejlesztéssel, ötlettel. De... De nem hiszem, hogy jelenleg ez a legjobb VJ soft. Órás tesztelés alatt nem találtam benne olyan funkciókat, amiket szeretek és használok. ( Most nem sorolom. :-) ) Asztali Mac-en többszőr belassúlt, akadt, pedig csak két layer ment pár effekttel... Lehet, hosszabb ismeretség után sok jó tulajdonságát megismerném, de jelenleg azt hiszem, nem vágyom vele tartós kapcsolatra.

" Hurray! Resolume 3 beta is now available for download! This is a beta because it has some rough edges and not all features have been implemented yet. We hope you can all have a look and let us know what bugs you find, we expect there will be some.
The main features that have not been implemented yet are Flash playback, audio FFT analysis and DMX support. But we are working on these features right now and they will be available as free updates. "

No limitations, no time trial, watermarked output.
Includes demo footage.
Minimum system requirements
PC: ATI Radeon 9600 or better. NVIDIA GeForce FX 5200 or better. 1GB RAM.
Mac: 1.25GHz or faster PowerPC G4 or G5, Intel Core Duo, Intel Core 2 Duo, or Intel Xeon processor. Quartz Extreme graphics card (Resolume Avenue is not compatible with integrated Intel graphics processors). 1GB RAM.

Nincsenek megjegyzések: