Google

2008/02/04

VJ TORNA 2008

.lov. hívta fel figyelmemet a lenti versenykiírásra, köszönet érte. Hogy miért csak három héttel elötte reklámozták be, miért nincs még kész a részletes program, nem tudom. A zsűri neves vj-k ből áll, nevezni lehet, a workshop-ok biztos érdekesek lesznek, a lazulás biztosított. Hogy három hét alatt fel lehet-e készűlni, nem tudom, de aki teheti, annak elmenni érdemes, legfeljebb nem száll be a megmérettetésbe.

"CINETRIP VJ TORNA 3. ALKALOMMAL

Sziasztok!

A díjalapító Cinetrip 2008. februárjában immáron harmadszorra hirdeti meg a nemzetközi VJ Tornát, Cinetrip Tours by Djuice VJ Torna 2008 címmel.

Az utóbbi években robbanásszerűen növekvő érdeklődés a kortárs vizuális kultúra és az elektronikus zene iránt az értő fiatalok körében egyre nagyobb igényt támaszt az audiovizuális kultúra gyakorlati művelőivel szemben. A mindennapos verseny és a hírnév azonban nem kizárólag a kreativitás alapján dől el. A Cinetrip seregszemléje alkalmat ad egy igazi nemzetközi megmérettetésre, ahol ki-ki ügyessége, képzettsége, és irányultsága alapján megtalálja a maga kedvenc nevezési kategóriáját, megnyilvánulási formáját. Tovább..."

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, nagyon későn szóltak, a vjforums.com-on is január 31-én jelent meg a hír. Nem értem miért kell igy kapkodni...