Google

2008/05/15

Edirol VJ Challenge

" A London International Music Show (LIMS) keretében az Edirol versenyt hirdet VJ-k számára. A nyertesek élőben léphetnek fel az Edirol standján Londonban, és egy új V-8 videó mixert és P-10 vetítőt vihetnek haza kb. 1900 GBP összértékben.

A LIMS június 12-15 között kerül megrendezésre, jelentkezéseket Európa teljes területéről elfogadnak, 9 döntőst válogatnak ki az előzetesen beküldött anyagok alapján, és 2 x 10 perces show-kat kell majd élőben bemutatni. Minden döntős ingyenes belépőt kap a LIMS rendezvényeire. Követelmény az élő előadás során a V-8 Videó Mixer és a P-10 Visual Presenter használata, továbbá Pioneer DVJ és DJ cuccokat kapnak az előadók a kezük alá plusz kamerákat.

Vinned csak a laptop-ot kell és némi, nyilvános előadáson felhasználható zenét (figyelj a jogi szempontokra!), és magaddal viheted kedvenc DJ-det is, aki szintén ingyenes belépőt kap a rendezvényekre. Egy nap 3 fellépő mutathatja meg a tudását, a legjobb nyer, ennyi!

Május 23-ig regisztrálhatsz, küldened kell egy 3-10 perces showreel-t (CD, DVD vagy max. 4 MB-os email). Ha kiválasztanak a legjobb 9 közé, szorítunk neked!

A hivatalos kiírást itt találod. "
( forrás: adsr )

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

huha, ez már megint majdnem utolsó-pillanat :)