Google

2008/07/14

VJ Labor Festival



A Fórum:
" Virtuális fesztiválunk lassan átmegy valóságosba. Érdemes munkákat beküldeni, mert a beküldők a valódi fesztiválon kedvezményekben fognak részesülni. A belépő a Valódi fesztiválra szintén a http://www.dailymotion.com/vjlaborfest oldalon történik: aki küldött, az automatikusan bent van. Ezen a fórumon kérdezhettek, megbeszélhetjük egymás munkáit, stb. "
A beküldés vagy a fenti címen ( login: vjlaborfest, pass: vjlaborfest ), vagy az oldal alján található Uploader-rel lehetséges.

A bejegyzés:
Első körben élő és konzerv anyagot is be lehet küldeni. A hoszra sincs megkötés. Úgy gondoltam, a szabályokat menet közben, közösen alakítjuk ki. A szabályok estleges változása természetesen a már beküldött anyagokra nem fog vonatkozni.
Elméletben van igény az ilyen megmérettetésre/megmutatásra, hiszen többen jeleztétek, hogy ez jó, de mindenki ódszkodik elkezdeni. Pedig a valós fesztiválunknak ez az alapköve. ( Sajnos a lelkesedés és munka mellett sok pénz is kell hozzá, főleg, ha nemzetközi fesztivált akarunk csinálni ismert külföldi előadókkal a workshopokon és komoly díjakat is akarunk adni... )
Elkészűlt a fesztivál első trailer-e. ( Én vagyok az első feltőltő? Ha-ha! Ez nem szép dolog! ) Ennek kapcsán most meghírdetem:

Trailer pályázat 
(A VisionR mintályára. Ott/oda minkenki készíthetett reklámanyagot, született is számtalan alkotás, megnézhető az oldalukon.)
Olyan 1, max 1.30 perces munkákat várok, amelyekben szerepel a Vj Labor Festival felirat. a beküldők autómatikusan bekerülnek a valós fesztivál és a kedvezményezettek közé.
Szóval röviden egyenlőre ennyi, a Valós fesztivál tervezet márciusi időpontjáig még sokminden alakul, változik. Addig itt a virtuális feszt felkészülésre, eszmecserére, határaink számbavételére és az automatikus regisztrációra, amennyiben a feltöltő megadja az e-mail címét ( akár magánban...).

Nincsenek megjegyzések: