Google

2010/08/12

Sziget Fesztival 2010 - 1. nap

Az egész Hitler faszával kezdődött...

Mikor a Gwar horror-show-jában Hitler 40 centis faszából változó színű ejakulátumok spricceltek a közönségre és a zenészekre, a tömeg beindúlt és elkezdődött az első nap. (és még csak 15 óra volt...)
Itt egy kis videó a Sziget saját felvételéből, hogy érezzétek a hangulatot:

Azután a Kolin, számomra kicsit ambivalens zenéjén gondolkodtam el és döntöttem, hogy legközelebb is megnézem őket.
A Magashegyi Underground kedvelt, de sokszor hallott dallamai elvezettek a cseh Cankisou ázsiai és közép-európai mixjéből álló igazi bulihangulatára, és ebből a tombolásból csak a Ska-P tudott kirángatni és berántani egy rég volt - tán sosem volt -, Mano Negra típusu őrületbe. A Madness hozta a formáját, a Peaches AKTuális meztelenkedése és zenéje annyira elkápráztatta a nagyérdeműt, hogy alig lehetett beférni a sátorba. Ennek betetőzése volt a Roma Sátor Világzenei Nagyszínpad hangulatát idéző etno disco-ja.

Mint láthattátok, a blog célját, a látványt nem feszegettem. Volt, de számomra egy fesztiválhoz mérten megint kevés. A party helyekről pedig elcsábítottak a zenekarok... Azért vannak felvételeim, amiket majd egyben, a végén szeretnék megosztani veletek, kivéve, ha nem lesz olyan, amit nem tudok magamban tartani. (Ha jól tudom, ma .lov.-ék a Cökxpon-ban!)

Azért, hogy az egész hangulatát érezzétek, itt egy Sziget gyártásu videó az első napról:

Nincsenek megjegyzések: