Google

2010/08/13

Sziget Fesztival 2010 - 2. nap

Most már féljél faszfej!

Valami ilyesmit énekelt Tereskova, akiról megtudhattuk, hogy nem csak illatos, hanem jelenleg szőrös is a pinája egy baleset miatt. A zenekarnak pedig szórös a fasza. Ezt, a lányok nagy bánatára csak verbalizálták. (Na, ez a kezdés és cím nagyon bulvárosra sikeredett, bocsánat!) Szóval majdnem a végén kezdtem, pedig ez csak a hab volt a tortán.
Akkor a többi, röviden:
A Kries horvát sámánzenéje pironkodásra késztethetné a magyar sámánokat, mert ez átélt, szuggesztív, magávalragadó, mozgásra késztetö nuzsika volt annyira, hogy a vén specialistákig -The Specials-, le is lassultam kicsit, aholis az első sorok kívűlről fújták a ska-matuzsálemek felejthetetlen sorait.
A Vad Fruttik nem méltántalanul váltak mára a közönség kedvencévé, most is hozták a formájukat.
A Faithless mint várható volt, teltházas koncertet adott, én meg csodálkoztam, hogy nincs rajta vizuál, pedig a régebbiek alapján számítottam rájuk.
Viszont a Cöxpon-ban a Luma Beamerz - .lov. mester csapata -, egész este rendületlenűl és remekül nyomta. :) (mély nyelvcsapások, de megérdemlik)
Majd a már fentebb említett "orosz űrhajós" és roma disco (már megint). (Sok minden kimaradt, de az idő és az ember teljesítőképessége sajnos véges...)
Közben mérgelődés a Dreher kizárólagossága miatt - nekem megfájdul tőle a gyomrom, de másokat is hallottam panaszkodni -, töprengés a kicsit több vizuálon és fáradás
szép lassan
reggelig...

1 megjegyzés:

.lov. írta...

Szóval még is csak ott voltál, és megint nem találkoztunk :( Pedig a beta-tester team magyar része jelen volt csak Te hiányoztál :(

Én annyira nem éreztem ezt a Cöki-s estet egyébként, nem nagyon tetszettek a zenék, Füles sokkal aktívabb volt. Az egyetlen produkció ami igazán tetszett az a laptopos srác ambient live-ja volt (sajna nem jegyeztem meg a nevét), amit Füles támadott természetfilmekkel amit jól elkapott szerintem, én teljesen rámeredtem a monitor-monitorra, nem is csináltam semmit, Füles elszórakoztatott engem is. Bár jobb lett volna erősebb projektorokkal, így elvesztek a színek.