Google

2010/04/09

"Gyertek meppelni"


" Kedves Partnerünk, Barátunk!
Ezúton tájékoztatlak, hogy cégünk Paint up! Visualpower virtuális-épületfestő verseny címmel animáció készítésére pályázatot hirdetett.
A kiírással, nevezéssel stb. kapcsolatos minden információ elérhető a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon, illetve a http://www.visualpower.hu/ –n keresztül.
Mivel a virtuális-épületfestés műfaja hazánkban még nem nagyon ismert, és a tervezett verseny egyedülálló eseménynek számít, szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna a híre.
A szervezők nevében ezúton tisztelettel kérlek, hogy segíts nekünk a minél szélesebb körben történő népszerűsítésben, és lehetőséged szerint juttasd el a pályázatról és az azt követő rendezvényről szóló információkat ismerőseid, és a szóba jöhető jelentkezők körébe.
A pályázat beadási határideje: 2010. május 21.
Döntő: 2010. június 19., a Magyar Nemzeti Galéria Múzeumok Éjszakája programjában
A fentiekhez kapcsolódóan, egyúttal örömmel számolok be arról, hogy június 19-én a versenyprogram mellet egy igazi kuriózum vetítésére is sor kerül majd.
Szakértő partnerünk, a nemzetközi hírű, architekturális vetítéssel foglalkozó csapat, a Bordos.Artworks (Bordos-Kovács-Vicsek) kifejezetten erre az alkalomra készít egy bemutatófilmet, melyet a döntőn vetítünk le! "
(nonamevj, Vicsek)

Nincsenek megjegyzések: